PSG kohtaa helmi-maaliskuussa Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Kyseessä on neljännesvälieräparien ehdoton herkkupala. Kummatkin seurat johtavat omia sarjojaan melkoisella erolla muihin.

Mundo Deportivo haastatteli joulun alla PSG:n Ander Herreraa.

Herreran mukaan Real Madrid lähtee suosikkina neljännesvälieräpariin.

– Otteluparissa kohtaa 13 kertaa Mestarien liigan voittanut Real Madrid ja seura, joka ei ole koskaan voittanut Mestarien liigaa, joten Real Madridin on oltava pieni suosikki. Me emme ole suosikkeja. Ottelupari on maksimissaan täysin 50-50 kummallekin. Real Madridin ei pidä olla edes huippuiskussa voittaakseen Mestarien liigan. Se kertoo jo kaiken tarpeellisen, Herrera muistutti.

PSG:tä pidetään kenties Mestarien liigan suurimpana voittajasuosikkina. Herrera tiedostaa, että PSG:ssä vain voittaminen kelpaa.

– PSG:ssä meidän on pakko voittaa, mutta mielestäni emme ansaitse rangaistusta, jos emme voita. Ei pelkästään voittamisen pidä merkata kaikkea. Myös se tapa, millä voitamme, merkitsee. PSG on kunnianhimoinen ja vastustajiaan kunnioittava seura, mutta emme voi kieltää sitä, etteikö voittaminen olisi elintärkeää. Minullekin opetettiin jo pienenä Zaragozassa, että häviämisellä on seurauksia.

Kylian Mbappén nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Herrera ei panikoi sen suhteen.

– Meillä on aikaa suostutella Mbappé jatkosopimukseen. Joukkueessamme on lukuisia esimerkkejä pelaajista, jotka ovat tehneet jatkosopimuksen helmi-huhtikuussa. Aikaa on, Herrera vakuutti.

Lähde: Mundo Deportivo