Harvoin kuullaan niin suoraa puhetta jalkapallomaailman huipulta kuin Romelu Lukaku on lasketellut Sky Sport Italian videohaastattelussa. Haastattelu on tehty kaiketi noin kolme viikkoa sitten ja se julkaistaan kokonaisuudessaan vasta huomenna uudenvuodenaattona. Jo torstaina julkaistuissa maistiaisissa kävi kuitenkin selväksi, ettei Lukaku ole ollut täysin tyytyväinen syksyynsä Chelseassa.

Belgialaishyökkääjä voitti viime kaudella Internazionalessa Serie A:n mestaruuden, mutta siirtyi kesällä 115 miljoonan euron siirtosummalla Chelseaan. Nyt hän on kuitenkin pyytänyt Interin faneilta lähtöään anteeksi ja toivonut voivansa palata Interiin ”vielä huipulla pelatessaan”.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

skysport

@SkySport
#Lukaku chiede scusa ai tifosi: "Amo l’#Inter, tornerò". Domani, venerdì 31 dicembre alle 13.30, alle 17 e alle 19.30 su Sky Sport 24 l'intervista esclusiva al calciatore del Chelsea realizzata da @MatteoBarzaghi
#SkySport
sport.sky.it/calciomercato/…
sport.sky.it

Lukaku chiede scusa ai tifosi: 'Amo l'Inter, tornerò'

L’anticipazione dell’intervista esclusiva a Sky Sport

 

– En ole tyytyväinen tilanteeseeni Chelseassa, 28-vuotias Lukaku sanoi suoraan.

– Luulen, että valmentaja (Thomas Tuchel) on päättänyt pelata toisenlaisella pelitavalla. En vain saa luovuttaa. Minun pitää jatkaa työntekoa ja pysyä ammattimaisena. En ole tyytyväinen tilanteeseen, mutta olen ahkera työntekijä.

Lukaku myöntää haastattelussa katuvansa lähtöään Interistä.

– Sen (Interistä lähdön) ei ollut tarkoitus tapahtua niin. Minua on häirinnyt tapa, miten kommunikoin fanien kanssa. Tämä ei ehkä ole oikea hetki sanoa sitä, mutta ei se silloinkaan tuntunut oikealta hetkeltä.

– Haluan pyytää Interin faneilta anteeksi, koska lähtöni olisi pitänyt tapahtua toisella tavalla. Minun olisi pitänyt puhua teille ensin, koska ne asiat, joita olette tehneet minun hyväkseni, ja perheeni, äitini ja poikani hyväksi, tulevat pysymään kanssani lopun ikääni.

[readmore from=Lukaku-Romelu]

– Nyt minusta tuntuu oikealta puhua, sillä olen sanonut, että Inter on aina sydämessäni. Toivon aidosti sydämeni pohjasta, että voin palata Interiin. Enkä tarkoita, että urani päätteeksi, vaan kun olen vielä sillä tasolla, että voin voittaa lisää pokaaleita.

– Rakastan Italiaa ja tämä on oikea hetki antaa ihmisten tietää, mitä todella tapahtui. En halua puhua kenestäkään pahaa, sillä se ei ole minun tyyliäni, Lukaku jatkoi.

Lukaku on pelannut Chelseassa tällä kaudella 18 ottelua, ja niissä hän on tehnyt seitsemän maalia. Maaleista kaksi on tullut Chelsean kahdessa viimeisessä ottelussa, Sky Italialle annetun haastattelun jälkeen. Lukakun sopimus Chelsean kanssa ulottuu kesään 2026. Tuolloin hyökkääjä on 33-vuotias.