Lazio voitti perjantaina kotikentällään Genoan lukemin 3-1. Pedro löi alkutahdit avausnelivitosella ja keskuspuolustaja Francesco Acerbi ratkaisi kamppailun noin vartti ennen täyttä aikaa.

33-vuotias toppari oli kesällä voittamassa Euroopan mestaruutta Italian riveissä. Isokokoinen Acerbi on loistava pääpelaaja ja tekikin maalinsa Luis Alberton lähettämästä kulmapotkusta.

Acerbi saapui Lazioon vuonna 2018 ja hän on saanut tällä kaudella jonkin verran kritiikkiä seuran kannattajilta.

Sitä tuli myös voitokkaan Genoa-pelin jälkeen, mutta tällä kertaa ei pelillisistä syistä. Acerbi lähti maalinsa jälkeen tuulettamaan normaaliin tapaan ja iloisena.

Hän kuitenkin laittoi lopulta sormensa suunsa eteen. Eleen voisi olettaa tarkoittavan kriitikoiden hiljentämistä. Acerbi osoitteli sormellaan myös Lazion kannattajakatsomoa kohden.

Fanit eivät Acerbin käytöksestä pitäneet. Pelaaja itse riensi kamppailun jälkeen pahoittelemaan tilannetta sosiaalisessa mediassa.

– Hei kaikki. Tein vääränlaisen eleen tänään. Se tuli adrenaliinin johdosta, ei missään tapauksessa kunnioituksen puutteen seurauksena, Acerbi kertoi.

– Olen pahoillani ja tiedätte kuinka paljon välitän Laziosta ja seuran kannattajista. Iso halaus teille kaikille ja hyvää yötä.

Acerbin videon ja ottelun koosteen näet alta.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Francesco Acerbi

@Acerbi_Fra
Vi mando un grande abbraccio e sempre Forza Lazio.💙

#Ace
#Acerbi
#CMonEagles
#LazioGenoa
#SerieA

Ottelun kooste alla. Jos twiitti ei näy, niin klikkaa tästä.