Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on kerännyt luonnollisesti faneja Britanniassa. Pukin faneihin lukeutuu myös The Darkness-yhtyeen keulahahmo Justin Hawkins.

Suomalainen Soundi-lehti haastatteli viime kesänä Hawkinsia, kun The Darkness esiintyi Qstock-festivaalilla. Soundi julkaisi Hawkinsin haastattelun joulun aatonaattona. Samalla paljastui, että Hawkins on hyvin perillä Norwichin asioista.

Yhtyeen jäsenet ovat tulleet tunnetuksi Norwichin kannattajina. Näin ollen Norwichin suomalaishyökkääjä on tuonut yhyteen jäsenille paljon ilonaiheita.

– Oh, Tiimu Puki… No, hän tuli seuraan ilmaiseksi. Tämän täytyy olla Valioliigan historian onnistuneimpia siirtoja. Teemu on mahtava, Justin vastasi Soundille.

Pukki siirtyi Norwichiin ilmaiseksi kesällä 2018. Sen jälkeen Pukki on ollut maaleillaan johdattamassa Norwichin kahteen valioliiganousuun. Tällä kaudella Pukki on tehnyt Norwichille viisi maalia Valioliigassa. Norwich taistelee jälleen sarjapaikastaan. Ennen tapaninpäivän kierrosta Norwich oli sarjataulukon hännillä putoajan paikalla.