Suurseuran nuori lupaus vakavassa kolarissa – pyöräilijä menehtyi

© Kuva: Getty Images

Brasilian suurimpiin ja menestyneimpiin seuroihin lukeutuvan Flamengon nuori laitapuolustaja Ramos Ramos Lima oli lauantai-iltana osallisena vakavassa liikenneonnettomuudessa. Ramon törmäsi autollaan Rio de Janeirossa pyörälähettiin noin kello 20.30 paikallista aikaa. Pyörälähetti kuoli saamiinsa vammoihin.

20-vuotias Ramon jäi onnettomuuspaikalle auttamaan uhria ja soitti itse hätänumeroon. Sen jälkeen hän meni poliisilaitokselle antamaan lausunnon tapahtuneesta. 30-vuotias pyöräilijä menehtyi ambulanssissa matkalla sairaalaan.

Lauantaina jatkokaudelle seuran puheenjohtajaksi valittu Rodolfo Landim valitteli tapahtumia ja sanoi seuran jäsenten olevan ”hyvin surullisia”.

– Emme tiedä, mitä tapahtui ja missä olosuhteissa. Hän on esimerkillinen pelaaja. Annamme hänelle totta kai tällaisissa tilanteissa kaiken tukemme, Landim sanoi ”ge”-sivuston mukaan.

Flamengo on Brasilian suosituin seura ja Ramon seuran oma juniori. Hän debytoi Flamengon edustusjoukkueessa vuonna 2018 ja on pelannut tällä kaudella 21 ottelua. Kaksi brasilianmestaruutta Flamengossa voittanut Ramon pelasi yhden näistä otteluista juuri lauantaina, kun hän vietti kentällä varttitunnin ottelussa Récifeä vastaan.

Copa Libertadoresin loppuottelussa, jonka Flamengo hävisi marraskuun lopussa toiselle Brasilian suurseuralle Palmeirasille jatkoajalla, Ramon ei pelannut.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.