”Valevammalla” kovat seuraamukset: maajoukkueluotsi jätti tähtipelaajan tylysti ulos kisakoneesta!

© Kuva: Getty Images

Afrikan mestaruusturnaus potkaistaan käyntiin vajaan kahden viikon kuluttua, 9. tammikuuta, kun kisaisäntä Kamerun ja Burkina Faso kohtaavat.

24 maan turnauksessa riittää mielenkiintoa, sillä mestarisuosikkeja on useita. Yksi heistä on Marokko, jonka kenties se suurin tähti, seurajoukkuetasolla Chelseaa edustava Hakim Ziyech, jätettiin tylysti ulos kisakoneesta.

Marokon päävalmentaja Vahid Halilhodžićin ja Ziyechin, 28, välit ovat olleet erittäin tulehtuneet kesästä lähtien.

Kaikki sai alkunsa kesäkuussa, kun Marokko pelasi maaottelut sekä Ghanaa että Burkina Fasoa vastaan. Ziyech saapui maajoukkuekomennukselle myöhässä, jonka jälkeen kieltäytyi pelaamasta loukkaantumiseen vedoten. Marokon lääkintähenkilökunta tutki maajoukkuetähden läpikotaisin, mutta he eivät löytäneet mitään vammaa. Halilhodžić syytti tuolloin avoimesti Ziyechiä valehtelusta.

Kun Marokon MM-karsintataival alkoi syyskuussa, Ziyechin nimi loisti poissaolollaan. Laitahyökkääjä ei tätä sulattanut, vaan purki turhautumistaan Instagram-tilinsä tarinaosiossa, johon hän jakoi kuvan nauruemojista.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ziyech ei ole saanut yhtäkään maajoukkuekutsua ”valevammansa” jälkeen. Hän seurasi kotikatsomosta kaikki Marokon kuusi MM-karsintaottelua, ja tulee seuraamaan myös Afrikan mestaruusturnauksen television välityksellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.