Valioliigalauantai 11.12.

Lauantaina on tuttuun tapaan jälleen Valioliigassa kiireinen päivä. SuomiFutis ottaa poikkeuksellisesti useamman ottelun käsittelyyn, jotta jalitsupäivästä saa kaiken mahdollisen riemun irti.

Arsenal – Southampton

Arsenalin ottelu ei sujunut Evertonia vastaan erityisen hyvin, vaikka tappio olikin pelitapahtumiin nähden hieman raaka tulos. Joukkue ei vaikuttanut taktisesti erityisen neuvokkaalta, ja altisti itsensä epäonnelle. Toinen perättäinen tappio nosti ilmaan hieman kysymysmerkkejä hyvän pidemmän jakson jälkeen.

Southampton saalisti ansaitun tasapelipisteen Brightonin isäntänä. Saintsin kausi ei ole liikaa hurraa-huutoja aiheuttanut, mutta putoamisviiva on ainakin toistaiseksi pysynyt useamman pisteen päässä. Voitot ovat olleet kuitenkin tiukassa. Tässä pelissä Arsenal vaikuttaa hieman yliarvostetulla, joten Southampton +0.5 tasoituksella houkuttelee pikkupeliin kertoimella 2,34.

Chelsea – Leeds

Chelsean alakerta on ollut viime otteluissa harvinaisen antelias. Viikolla Thomas Tuchel hieman kierrätti, mutta tästä pelistä tarvitaan pisteitä ja kentälle pistetään parasta, sillä taistelu sarjan kärjessä Cityä ja Poolia vastaan on armotonta. Ben Chilwelliä ja N’Golo Kantea on kylläkin edelleen ikävä.

Leeds on juuttunut taulukossa alempaan keskikastiin, ja tällä hetkellä Marcelo Bielsan työtä haittaavat pahat loukkaantumishuolet. Eniten kaivattaisiin keskikentälle Kalvin Phillipsiä. Kolme viime ottelua on sujunut kuitenkin tappioitta, joka sinällään on hyvä asia. Tosin kotiesitys Brentfordia vastaan ei ansaitse liikaa kehuja. Vetoihin kevyellä otteella Chelsean runsaampaa voittoa -1.5 tasoituksella, kerroin 1,85.

Norwich – Manchester United

Norwich otti Tottenhamilta kuonoonsa rumasti 0-3, mutta ei Dean Smithin suojattien esitys aivan niin toivoton ollut. Yleisesti ottaen joukkue on muuttunut Valioliigan tasolle toivottomasta heikoksi, ja kyllä se tulee keräämään pisteitä – vaikka puolustus on edelleen rajallinen, ja hyökkäyksen rakentelut sakkaavat luvattoman usein.

Ralf Rangnickin debyytti sujui Unitedin peräsimessä voitollisesti, ja alakertaan oli saatu aikaiseksi ryhtiliike. Viikolla Mestarien liigassa saksalaiskoutsi kierrätti kokoonpanoaan, ja tähän otteluun on saatavilla vereviä voimia. Muutama poissaolo joukkueella on edelleen, mutta kyllä kokoonpano on vähintään säällinen. Peleihin maistuu pikkunätillä panoksella vähämaalisuus eli Alle 2.5 maalia kertoimella 2,22.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO