Vuoden parhaat jalkapalloilijat palkittiin Helsingissä – voittajina tutut kasvot

© Kuva: Juha Tamminen

Vuoden 2021 Captain’s Ball -tilaisuus järjestettiin torstaina Helsingissä.

Palloliitto palkitsi tilaisuudessa muun muassa vuoden parhaimpia pelaajia.

Helmarien monipuolinen puolustaja Natalia Kuikka valittiin vuoden naispelaajaksi. 26-vuotiaalle Kuikalle valinta oli jo uran kolmas. Seuratasolla yhdysvaltalaista Portland Thornsia edustava Kuikka voitti samaisen palkinnon vuosina 2017 ja 2020.

Lukas Hradecky voitti sen sijaan parhaan miespelaajan palkinnon. Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin maalivahti on voittanut vuoden miespelaajan palkinnon kolmesti aiemmin urallaan. Hradecky voitti viime vuonna Suomen urheilugaalan Vuoden urheilija -palkinnon. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva vastasi valinnasta.

LUE LISÄÄ: Veikkausliigan parhaat palkittiin – Hopea-KuPS kahmi enemmän palkintoja kuin HJK

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!