© Kuva: Getty Images

Watford – Tottenham: Isännät kriisitunnelmissa

Valioliiga
Watford – Tottenham
Lauantai 1.1. klo 17:00

Uusi vuosi alkaa Watfordilla kriisitunnelmissa. Claudio Ranieri ei ole saanut hommaa toimimaan edes aluksi, ja seuran tunnetusti lyhytpinnainen omistajaporras miettinee jo seuraavia siirtoja. Antonio Conte on ottanut Tottenhamissa homman haltuun ja tulostakin syntyy. Top 4 -paikkaan on silti tikistettävää. Paikallispelissä Spurs on suurensuuri suosikki.

Watfordilla on alla viisi suoraa tappiota, ja etenkin joukkueen alakerta on ollut varsinaista reikäjuustoa. West Ham -ottelua edelsi pidempi tauko, mikä ei parantanut puolustuksen tilannetta yhtään. Ranierin kokemuksella luulisi alakerran pitävän edes hiukan paremmin. Varmoja poissaoloja Watfordilla on kourallinen, ja muutamia epävarmoja tapauksiakin on. Tilanne ei ole todellakaan kovin ruusuinen.

Spurs on joutunut pelaamaan joulun ajan tiiviisti, ja ottelurasitus onkin ainoa asia, mikä kotijoukkuetta puoltaa tähän matsiin. Edessä siintää liigacupin välierä, mutta sarjapisteet ovat sen verran arvossaan, että Conten isompaan kierrätykseen on hieman vaikea uskoa. Myös Spursilla on poissaolonsa, mutta yhtään varsinaista avainpelaajaa ei muonavahvuudesta puutu. Southamptonia vastaan Spurs joutui tyytymään tasapeliin, vaikka sai pelata reilun siivun miesylivoimalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Watfordin tekeminen on näyttänyt sen verran apealta, että otetaan vierasmenestystä peleihin. Tottenhamin kerroin ei ole suuri, mutta riittävä se on. Vetosuositus on siis Tottenham voittaa ottelun kertoimella 1,69.