Valioliiga
West Ham – Chelsea
Lauantai 04.12. klo 14:30

Valioliigan viikonloppu lätkäistään käyntiin todella kovalla Lontoon paikallismatsilla: isompiaan haastava West Ham isännöi sarjan kärjessä porskuttavaa Chelseaa. Välillä turhankin rankasti parjattu David Moyes on tehnyt Hammersin peräsimessä loistavaa työtä, joka tuottaa tulosta. Chelsea yrittää pitää vanavedessä vaanivat Manchester Cityn ja Liverpoolin takanaan sarjataulukossa.

Hammersilla on pieni suvantovaihe, sillä alla on kolme voitotonta liigaottelua. Viikolla jäätiin tasapeliin Brightonin kanssa, kun Neal Maupay toi vieraat ansaitusti tasoihin ottelun loppupuolella. Viime kierroksilla sarjan kärki on alkanut erkanemaan Moyesin suojateilta, ja niskaan hengittävät Arsenal ja Spurs. Kokoonpanotilanne joukkueella on hyvä: poissa on varmuudella ainoastaan Angelo Obgonna.

Chelsea haki viikolla pisteet Watfordilta mitenkään erikseen vakuuttamatta. Tuloskunto on kuitenkin kohdallaan, ja luokasta kertoo juuri voittaminen heikommallakin esityksellä. Vastaavalla pelillä ei lauantain päivämatineasta ole kuitenkaan tulossa helppo. Poissaolot kohdistuvat keskikentän dynamoon, eikä Thomas Tuchelilla ole totisesti helppo tehtävä paikata esim. N’Golo Kanten ja Mateo Kovacicin poissaoloja. Lisäksi ainakin Ben Chilwelliä on varmasti ikävä.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea on iso suosikki, mutta Hammers on aikaisemminkin yllättänyt isoja joukkueita kotonaan. Voittajasta ei saatavilla oleviin kertoimiin oteta kantaa, mutta sen sijaan otetaan veto siitä, että molemmat joukkueet onnistuvat ottelussa maalinteossa. Vetosuositus siis: Molemmat joukkueet tekevät maalin: KYLLÄ kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO