Alfredo Morelosin täydellinen muodonmuutos – Pohjois-Irlannin maajoukkuemies hehkuttaa: ”Aluksi revin hiuksia päästäni!”

© Kuva: Getty Images

HJK:sta skottiseura Rangersiin vuonna 2017 siirtynyt kärkipelaaja Alfredo Morelos turhautti aluksi Pohjois-Irlannin maajoukkuemiestä Kyle Laffertyä, joka tunnetaan intohimoisena Rangersin kannattajana.

– Kun Alfredo tuli Rangersiin, hän oli nuori ja raakile. Hän on edelleen nuori. Aluksi revin hiuksia päästäni katsoessani hänen pelaavan! Hän halusi aina vain laukoa. Hänellä oli sellainen vaisto, että hän vain halusi aina laukoa saadessaan pallon – sillä ei ollut merkitystä, missä hän oli suhteessa maaliin, Anorthosis Famagustaa edustava Lafferty sanoo Daily Recordin haastattelussa.

– Mutta mennessäni sinne vuotta myöhemmin joukkuekaveriksi hän oli muutosvaiheessa, ja viime vuosina muutos hänen pelissään on ollut tavaton. Hän on muuttunut pelaajasta, joka vain haluaa tehdä maaleja, käytännössä valmiiksi pelaajaksi.

Laffertyn mukaan Morelos, 25, antaa nykyään hyviä syöttöjä ja pystyy pitämään palloa ylhäällä. Pelaajatyyppinä kolumbialainen on härkämäinen, eikä häneltä ole helppoa riistää palloa.

Neljä ja puoli vuotta saapumisen jälkeen Morelosin itsekkyys on kadonnut, ja hänen pelissään näkyy älykkyys ja työmoraali hyökkäyskolmanneksella.

– Alfredo on lisännyt asioita peliinsä, ja kun näin hänet harjoituksissa, hänen viimeistelynsä oli parempaa kuin olin odottanut. Nyt hän on jatkanut kehitystään edelleen. Hän tekee maaleja kaikenlaisilla viimeistelyillä. Puskuilla, vasemmalla jalalla, oikealla jalalla, laukomalla suoraan syötöstä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.