Valioliigassa kuudentena oleva Arsenal on tavoitellut tosissaan riveihinsä 21-vuotiasta siirtomarkkinoiden tulikuumaa nimeä, Fiorentinan hyökkääjä Dusan Vlahovicia. Maanantain Gazzetta dello Sport kuitenkin kertoo, että lontoolaisseura vaikuttaa häviävän kisan Juventukselle.

Juventuksen kerrotaan tarjonneen Fiorentinalle 35 miljoonaa euroa sekä Dejan Kulusevskia. Firenzeläisten ei kuitenkaan uskota hyväksyvän vaihdokkaita kaupan osana, vaan se haluaa Vlahovicista puhdasta rahaa. Fiorentinan hintapyyntö on tiettävästi vähintään 70 miljoonaa euroa.

Vaakakuppi on kääntymässä Juventuksen suuntaan siitä yksinkertaisesta syystä, että Vlahovicin itsensä kerrotaan olevan haluton siirtymään Arsenaliin. Lehtitietojen mukaan Vlahovic on jo tehnyt Juventuksen kanssa esisopimuksen, joka tuo hänelle seitsemän miljoonan euron vuosipalkan.

[readmore from=Vlahovic-Dusan]

Auki on ilmeisesti lähinnä se, siirtyisikö Vlahovic Juventukseen ensi kesänä vai jo tammikuussa. Fiorentinan hintapyyntö 70 miljoonaa euroa on summa, joka vastaa Juventuksen kahden seuraavan siirtoikkunan siirtobudjettia. Jos se sijoittaa koko rahan Vlahoviciin, pitää sen myydä pelaajiaan muita hankintoja tehdäkseen.

Vlahovicin oma toive on siirtyä Juventukseen jo tammikuun sirtoikkunassa. Perjantaina 22 vuotta täyttävä Serbian A-maajoukkuekärki on tehnyt Fiorentinalle tämän kauden 21 sarjaottelussa 17 maalia ja syöttänyt neljä.

Lähde: Football-Italia