Real Madridin kokenut brassipakki Marcelo on jäänyt erittäin vähälle vastuulle tällä kaudella.

Hän siirtyi seuraan jo vuonna 2007 Fluminensesta. Peräti 535 ottelua Real Madridissa pelanneen Marcelon sopimus päättyy kesällä.

Liki olemattomasta vastuustaan huolimatta kokenut 33-vuotias laitapakki haluaisi tiettävästi jatkaa Los Blancosin riveissä. Marcelo on väläytellyt lähipiirinsä mukaan jopa uransa lopettamista, jos jatkosopimusta ei synny.

Tämä skenaario on erittäin epätodennäköinen. Kysyntää AS:n mukaan on silti erittäin paljon, jos Marcelo haluaa vain peliuraansa jatkaa.

Fluminense haluaa Marcelon pitkältä Madridin reissultaan takaisin. Miehen kotimaasta myös Palmeiras ja Botafogo ovat lähteen mukaan avanneet neuvottelut 58 A-maaottelua pelanneen puolustajan kanssa.

Myös David Beckhamin omistama MLS-seura Inter Miami on kiinnostunut Marcelosta.

Uutena vaihtoehtona joukkoon liittyi AS:n mukaan Trabzonspor Turkin Superliigasta. Turkkilaislähteiden mukaan Marcelolle on tehty tarjous, joka takaisi hänelle 2,5 miljoonan euron vuosiansiot.

Lehti kertoo, että brassipakki ei ole toistaiseksi kiinnostunut ainakaan Trabzonsporin tarjouksesta. Marcelo vaikuttaisi muutenkin keskittyvän lähinnä loppukauteen Real Madridissa.