© Kuva: Getty Images

Aston Villa – Manchester United: Lähteekö United viimein lentoon?

Valioliiga
Aston Villa – Manchester United
Lauantai 15.01. klo 19:30

Aston Villa ja Manchester United kohtaavat alle viikon sisään toistamiseen: maanantaina joukkueet ottivat yhteen FA Cupissa, jossa United otti niukan 1-0 voiton ja tiputti Villan jatkosta. Villa majailee sarjataulukossa 14. sijalla, ja homma näyttää tässä vaiheessa sarjapaikan suhteen melko turvalliselta. United on seitsemäntenä: neljän sakkiin on matkaa, ja joukkueen riveissä on tyytymättömyyttä. Ralf Rangnickilla on siis töitä edessään.

Viimeisimpänä Unitedin tilanteesta avautui medialle Cristiano Ronaldo, joka peräänkuulutti joukkueelta enemmän, mitä on nähty. United ei ole lähtenyt Rangnickin alaisuudessa lentoon oikein missään vaiheessa, ja maalinteko tökkii erityisen pahasti. Unitedin loukkaantuneiden ja epävarmojen tapausten lista on pitkä kuin nälkävuosi. Joitakin pelaajia on odotettavissa lauantaiksi takaisin. Luke Shaw ja Scott McTominay ovat pelikiellossa, ja Eric Bailly on Afrikan mestaruuskisoissa.

Illan isännillä on omat murheensa poissaolojen suhteen. Muutaman loukin lisäksi John McGinn on pekassa ja pari miestä edustaa Afrikassa. Philippe Coutinho liittyi joukkueeseen Barcelonasta, mutta mies ei taida olla vielä valmis ainakaan avaukseen. Steven Gerrardilta odotetaan voittoja, eikä joukkue ole viimeaikaisista tappioista huolimatta mitenkään toivoton ollut. Kuitenkin loppupeleisssä vain tulos ratkaisee.

Lyö vetoa ottelusta:

Maanantaina ei juhlittu maaleilla, eikä verkko nyt ihan mahdottomasti taida heilua lauantainakaan. Kertoimien mukaisesti United on niukka suosikki, joten katse kääntyykin vähämaalisuuteen. Korkeintaan kahden maalin syntyminen on aivan realismia tällä hetkellä: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,99.