Aston Villan hurjastelu siirtomarkkinoilla jatkuu – nyt tähtäimessä Juventuksen pelaaja

© Kuva: Getty Images

Aston Villa on kiinnostunut Juventuksen keskikenttäpelaajasta Rodrigo Bentancurista, kertoo Goalin Juventus-kirjeenvaihtaja Romeo Agresti.

Villan pääkykyjenetsijä oli sunnuntaina paikan päällä seuraamassa 24-vuotiasta Bentancuria, kun Juventus ja AC Milan pelasivat 0-0-tasapelin Serie A:ssa. Uruguayn maajoukkuepelaaja kellotti itselleen 89 minuuttia peliaikaa ennen kuin tuli vaihtoon.

Bentancur on osa Juventuksen tulevaisuuden suunnitelmia, mutta torinolaisjätti saattaa muuttaa mielensä, jos se saa hänestä hyvän tarjouksen.

Villan onkin tehtävä Juventukselle erittäin hyvä ehdotus, sillä Bentancurin entinen seura Boca Juniors saa 35 prosentin osuuden hänen seuraavasta siirtosummastaan. Boca ja Juventus sopivat osuudesta, kun Bentancur siirtyi Italiaan kesällä 2017.

Aston Villa on tehnyt jo kaksi merkittävää pelaajahankintaa tammikuun siirtoikkunassa. Villa hankki keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhon Barcelonasta lainasopimuksella, joka sisältää osto-option, ja osti laitapuolustaja Lucas Dignen Evertonista 30 miljoonalla eurolla.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️