André Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho ja Yerry Mina. Barcelona hankki kyseiset pelaajat vuosina 2016-18 ja maksoi heistä yhteensä 213 miljoonaa euroa.

Tänään, 22. tammikuuta 2022, Evertonin ja Aston Villan kohdatessa Goodison Parkilla nämä kaikki neljä pelaajaa olivat kentällä samanaikaisesti.

Gomes ja Mina edustavat tätä nykyä Evertonia, Digne ja Coutinho Aston Villaa. Näistä pelaajista Coutinho on ainut, jonka pelaajaoikeudet Barcelona vielä omistaa. Sekin muuttunee tulevana kesänä, jos ja kun Villa lunastaa brassitaiturin lainasopimukseen sisältyvän osto-option.

Kerrottakoon vielä se, että Barcelona kuittasi Gomesin, Minan sekä Dignen myynneillä yhteensä 75 miljoonaa euroa. Coutinhon osto-optio on tiettävästi 40 miljoonan euron suuruinen. Jos Villa sen käyttää, teki Barcelona tästä nelikosta lähes 100 miljoonan euron tappiot.

GOAL

@goal
Between 2016 and 2018, Barcelona spent a combined €213m on Andre Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho and Yerry Mina 💰

Today, they're all playing in Everton vs Aston Villa 🙃

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.