© Kuva: Getty Images

Brentford – Manchester United: Saako United potentiaalinsa esiin?

Valioliiga
Brentford – Manchester United
Keskiviikko 19.01. klo 22:00

Keskiviikon nosto otetaan Brentfordin ja Manchester Unitedin välisestä matsista. Brentford aloitti Valioliigan ryminällä, mutta on viime aikoina ollut oleellisesti vaisumpi – kuherruskuukausi on ohi, mutta näillä näkymin sarjapaikka näyttää vielä todennäköiseltä. Manchester United yrittää epätoivoisesti top neljään, ja kipuilee ulospäinkin näkyvästi siinä samalla.

Brentfordilla on alla kaksi rumaa vierastappiota: Thomas Frankin suojateilla ei ollut mitään palaa Southamptonia sen paremmin kuin Liverpooliakaan vastaan. Kausi on pitkä ja rankka – nyt Frankin pitäisi löytää joukkueelleen uudelleen sama ennakkoluulottomuus, joka piti sen voitonsyrjässä kiinni alkukaudella. Loukkaantumisten ja maajoukkue-edustuksen vuoksi illan isänniltä puuttuu puolisenkymmentä pelaajaa kokoonpanosta. Marcus Forss ei todennäköisesti silti ole avauksessa.

Unitedilla Paul Pogba on rikki ja Eric Bailly maajoukkueen mukana. Luke Shaw ja Scott McTominay ovat pelikieltonsa kärsineet, ja sairastuvalta saadaan ukkoja takaisin ruotuun. Ainakin Cristiano Ronaldoa ja Marcus Rashfordia odotetaan kovasti viheriölle. Suurin odotuksin seuraan saapunut Ralf Rangnick ei ole vielä onnistunut ulosmittaamaan joukkueesta sen koko kapasiteettia. Aston Villaa vastaan joukkue suli lopussa, ja sen oli tyytyminen tasapeliin.

Lyö vetoa ottelusta:

Nykyistä Brentfordia vastaan tekee mieli pelata, vaikka Unitedilla omat ongelmansa onkin. Potentiaalia miehistössä on vaikka mihin, ja niinpä mennään perusluokka edellä. Suositus on Manchester United voittaa ottelun kertoimella 1,85.