Tammikuun siirtoikkuna on auki enää päivän, ja maanantaisesta Deadline Daysta vaikuttaa tulevan suomalaisittain hyvin mielenkiintoinen. Football Insider ja Hull Live uutisoivat sunnuntaina, että Englannin Mestaruussarjan Hull City on aikeissa hankkia Huuhkajien kärkimiehen Marcus Forssin loppukauden mittaiselle lainapestille.

Torstaina Hull Cityn uudeksi päävalmentajaksi nimitetty Georgian kaikkien aikojen jalkapalloilija Shota Arveladze pitää siirtotakarajan ykkösprioriteettina joukkueen hyökkäyksen vahvistamista. Marcus Forss on Arveladzen papereissa hyvin korkealla.

Tiettävästi myös Nottingham on 22-vuotiasta Forssia ahnaasti tavoitellut, mutta juuri nyt näyttää siltä, että osoitteeksi valikoituu Hull. Hullin uskotaan olevan hyvin toiveikas sen suhteen, että lainapesti toteutuu. Huhuille antaa puhtia se, että Forss on tiettävästi alkanut seurata Hull Cityä sosiaalisen median kanavissaan.

Forss on pelannut tällä kaudella Valioliigassa vain seitsemän ottelua vähäisillä peliminuuteilla. Cup-kilpailuissa suomalainen on kuitenkin päässyt irti, ja hän onkin tehnyt Brentfordille viidessä cup-ottelussa peräti kuusi maalia.

Forssin lisäksi Hull pyrkii hankkimaan Fulhamin puolustajan Steven Sessegnonin.

Hull on Mestaruussarjassa vasta sijalla 19, mutta putoamisviiva on kuitenkin turvallisen tuntuisesti 12 pistettä takana. Toisaalta nousukarsintaviivaankin on matkaa 13 pistettä.

Marcus Forssin sopimus Brentfordin kanssa on voimassa vuoteen 2026.

Hull City News🇹🇷

@HullCityStats

Hull City News🇹🇷

@HullCityStats
Marcus Forss has followed City on both Instagram and Twitter. City were set to sign a young Premier League striker just before Grant McCann left. Make of that what you like..👀🧐 #hcafc
Update - Marcus Forss has now followed City on his family account that he share’s with his partner along with liking several City tweets regarding Arveladze’s arrival at City. There could be nothing in it but who knows👀 #hcafc

Football Insider

@footyinsider247
🚨FI SOURCES!🚨

- Hull are lining up a beat-the-deadline move for Brentford striker Marcus Forss. ✅

- Arveladze has made attacking signings his main priority before Monday's deadline. 📝

- Brentford are willing to loan him out. 👀

footballinsider247.com/sources-hull-c…

#HCAFC #BrentfordFC