Deadline Daylle jännitettävää – Marcus Forssista nyt konkreettinen siirtohuhu

© Kuva: Getty Images

Tammikuun siirtoikkuna on auki enää päivän, ja maanantaisesta Deadline Daysta vaikuttaa tulevan suomalaisittain hyvin mielenkiintoinen. Football Insider ja Hull Live uutisoivat sunnuntaina, että Englannin Mestaruussarjan Hull City on aikeissa hankkia Huuhkajien kärkimiehen Marcus Forssin loppukauden mittaiselle lainapestille.

Torstaina Hull Cityn uudeksi päävalmentajaksi nimitetty Georgian kaikkien aikojen jalkapalloilija Shota Arveladze pitää siirtotakarajan ykkösprioriteettina joukkueen hyökkäyksen vahvistamista. Marcus Forss on Arveladzen papereissa hyvin korkealla.

Tiettävästi myös Nottingham on 22-vuotiasta Forssia ahnaasti tavoitellut, mutta juuri nyt näyttää siltä, että osoitteeksi valikoituu Hull. Hullin uskotaan olevan hyvin toiveikas sen suhteen, että lainapesti toteutuu. Huhuille antaa puhtia se, että Forss on tiettävästi alkanut seurata Hull Cityä sosiaalisen median kanavissaan.

Forss on pelannut tällä kaudella Valioliigassa vain seitsemän ottelua vähäisillä peliminuuteilla. Cup-kilpailuissa suomalainen on kuitenkin päässyt irti, ja hän onkin tehnyt Brentfordille viidessä cup-ottelussa peräti kuusi maalia.

Forssin lisäksi Hull pyrkii hankkimaan Fulhamin puolustajan Steven Sessegnonin.

Hull on Mestaruussarjassa vasta sijalla 19, mutta putoamisviiva on kuitenkin turvallisen tuntuisesti 12 pistettä takana. Toisaalta nousukarsintaviivaankin on matkaa 13 pistettä.

Marcus Forssin sopimus Brentfordin kanssa on voimassa vuoteen 2026.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.