Draamaa Italian Supercoppassa – voittomaali viimeisellä sekunnilla

© Kuva: Getty Images

Italian Supercoppa pelattiin keskiviikkoiltana Milanossa. Viime kauden sarjamestari Internazionale kohtasi Coppa-mestari Juventuksen.

Inter voitti Supercoppan jatkoajan viimeisellä sekunnilla syntyneen voittomaalin myötä 2-1.

Massimiliano Allegrin Juventus joutui pelaamaan ilman avainpelaajaansa Federico Chiesaa, joka on loppukauden sivussa loukattuaan viime viikonloppuna polvensa eturistisiteitä. Chiesa käy pian polvileikkauksessa.

Serie A:ta johtava Inter hallitsi pelitapahtumia ja oli Juventuksen niskan päällä, mutta Allegrin miehistö iski ottelun avausmaalin 25. minuutilla. Álvaro Morata lähetti laidalta keskityksen boksiin ja pallo kimposi Inter-puolustuksen kautta Weston McKennielle, joka puski torinolaiset maalin etumatkalle.

Inter nousi tasoihin kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Edin Džeko kaadettiin boksissa ja pallo vietiin pilkulle. Lautaro Martínez laukoi rangaistuspotkun komeasti yläkulmaan. 1-1.

Inter aloitti toisen jakson vahvasti, mutta myös Juventuksella oli paikkansa. Juventuksen maalilla pelannut Mattia Perin venyi komeaan torjuntaan tunnin kohdalla, kun Denzel Dumfries pääsi puskemaan vapaasti. Pallo meni Perinin kautta tolppaan, mutta sitä lähemmäs Inter ei päässyt.

Varsinainen peliaika päättyi tasan, joten edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla maukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan ennen kuin Inter ratkaisi ottelun viimeisellä sekunnilla. Juventus-puolustaja Alex Sandron purkuyritys epäonnistui ja Alexis Sánchez sai pallon kuin varkain itselleen maalin edustalla ja siirsi Internazionalen Supercoppan mestariksi. Ottelu päättyi Sánchezin täysosumaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.