ESPN: Ole Gunnar Solskjær ei missään vaiheessa halunnut tätä pelaajaa Manchester Unitediin – hankittiin silti

© Kuva: Getty Images

Donny van de Beek siirtyi Ajaxista Manchester Unitediin syyskuun alussa 2020 noin 40 miljoonalla eurolla.

Ajaxissa häikäissyt keskikenttäpelaaja on kuitenkin jäänyt Manchester Unitedissa varjojen maille.

24-vuotias van de Beek on edustanut Manchester Unitedia noin puolentoista vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan avauskokoonpanon pelaajaksi.

Odotukset olivat suuret, mutta ainakaan toistaiseksi hän ei ole kyennyt vastaamaan niihin tai saanut edes todellista mahdollisuutta siihen.

Tällä kaudella van de Beek on pelannut Valioliigassa yhteensä alle 70 minuuttia, eikä ole päässyt kertaakaan avauskokoonpanoon.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin entinen päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær ei missään vaiheessa halunnut hankkia van de Beekiä joukkueeseen. Lähde kertoo Solskjærin olleen ennemmin Jude Bellinghamin kintereillä.

Bellingham pelasi vielä tuolloin Birminghamissa. Manchester United ei kuitenkaan onnistunut hankkimaan häntä ja sittemmin Englannin A-maajoukkueeseen noussut huippunuorukainen siirtyi Borussia Dortmundiin.

Manchester Unitedin seurajohto ajatteli van de Beekin sopivan täydellisesti seuraan ominaisuuksiensa vuoksi, mutta toistaiseksi niin ei ole käynyt.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️