HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi Twitterissä maanantaiaamuna, että myöhemmin seura ilmoittaa ”tähtihankinnasta”. Lopulta ”tähtihankinta” oli tähtikategorian uudistus Bolt Arenan ravintolamaailmaan, mutta se ei kannattajia kauheasti lämmittänyt.

HJK kertoi maanantaina, että Bolt Arenan ravintolapalvelut uudistuvat. Lisäksi HJK kertoi, että Michelin-tähdellä palkittu Kim Mikkola ottaa ravintolapalvelut vastuulleen. Itse uutinen oli toki varsin hieno. HJK:n ottelutapahtuman olosuhteet paranevat entisestään.

Kiusallisen uutisesta teki se, että kannattajat odottivat Riihilahden lupaamaa tähtihankintaa nimenomaan kentälle. HJK:ssa on yhä tarvetta varsinkin keskikentälle ja joukkueen kokoonpanossa numero kymppi on yhä täyttämättä.

Huomionarvoista on myös se, että tänään Euroopan huippusarjoissa tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu. Se ei toki suoranaisesti vaikuta suomalaisiin seuroihin, mutta monet kannattajat ymmärsivät Riihilahden viestin nimenomaan pelaajahankinnasta vihjailuna.

– Iso päivä alkaa isolla tärkeällä tähtihankinnalla. Lisää uutisia tulossa myöhemmin tänään, Riihilahti kirjoitti Twitterissä englanniksi aamupäivästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti
Big day starting with important star signing. More news later today. 👍

HJK:n ravintolapalveluiden uudistaminen sai lopulta varsin pettyneen vastaanoton. Syy oli selkeästi Riihilahden aamupäiväisessä twiitissä. HJK:n virallinen kannattajayhdistys Forza HJK sai Riihilahdelta melko tönkön vastauksen Twitterissä.

– Hienoa, että yhteisöä on kuunneltu ja safkaan on odotettavissa olennaista parannusta, mutta jäit kyllä nyt yhden tähtihankinnan pystyyn pelaavaan kokoonpanoon, Forza HJK:n tilillä kirjoitettiin Riihilahdelle.

– Höpsistä.. Tässä, jos missä, on nyt panostettu yhteisöön ja tarpeiden kuuntelemiseen. Hieno juttu, Riihilahti vastasi tylysti HJK:n kannattajayhdistykselle.

Jos et näe alla olevia twiitterjä, voit katsoa ne tästä.

Aki Riihilahti

@akiriihilahti

Forza HJK

@ForzaHJK
Hienoa että yhteisöä on kuunneltu ja safkaan on odotettavissa olennaista parannusta, mutta jäit kyllä nyt yhden tähtihankinnan pystyyn pelaavaan kokoonpanoon. 😅🍻#HJK
Höpsistä.. tässä jos missä on nyt panostettu yhteisöön ja tarpeiden kuuntelemiseen. Hieno juttu 👍

Moni kannattaja purki pettymystään Twitterissä, kun ilmeni, ettei tähtihankinnalla viitattu pelaajaan.

– Ei nyt ollut ihan se tähti, mitä tässä toivottiin, Niko Richard Karumaa kirjoittaa Twitterissä.

– Jos Ägä ei vedä tuolta pakasta sitä maireapommi-kategorian ukkoa vielä tänään ulos, niin aloitan yhden miehen syömälakon. Ei ihmistä saa pandemia-aikana kiusata näin, Mikko Nikkanen kirjoittaa.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Mikko Nikkanen 🇺🇦

@mikkonikkanen

niko richard karumaa

@RicRoughland
Ei nyt ollut ihan se tähti mitä tässä toivottiin. Mulle (ja varmaan suurimmalle osalle) riittäisi että tarjolla olisi yksinkertaista purtavaa ja olutta kohtuullisella hinnalla. Kauan veikkaatte, että menee nostaa oluen hinta mukavan tasaiseen 10€ hintaan? #HJK #Klubi

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Michelin-palkittu ravintoloitsija Kim Mikkola mullistaa Bolt Arenan ravintolapalvelut!🔥

Ravintolan lisäksi myös Arenan kioskipalvelut menevät uusiksi. Tuotevalikoima laajenee ja laatu paranee läpi stadionin.

👉🏼 Lue lisää: hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Töölö
Jos Ägä ei vedä tuolta pakasta sitä #MaireaPommi-kategorian ukkoa vielä tänään ulos, niin aloitan yhden miehen syömälakon. Ei ihmistä saa pandemia-aikana kiusata näin😖
#HJK #AnnounceEremenkoOrPerpa

– Hyvä, että ravintolapalveluita uudistetaan, mutta Ägän hehkutustwiitti vei tästä sen suurimman hehkun. Ikibännit Twitterin jne, Markus Nurmio twiittaa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Markus Nurmio

@Nurtsi3
Hyvä et ravintolapalveluita uudistetaan mutta Ägän hehkutustwiitti vei tästä sen suurimman hehkun. Ikibännit twitteriin jne. #HJK

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Asiantuntijakatsomo

@asiantuntijakat
❌ Perparim Hetemaj
❌ Robin Lod
✅ Kim Mikkola
❌ Roma Eremenko
#nakkimuki #HJK
Ps. Uudistukselle peukkua kun toipunut shokista