Álvaro Moratan on määrä poistua Juventuksesta seuraavien päivien aikana kohti Barcelonaa.

Juventus on sen sijaan kiinnostunut korvaamaan Moratan Mauro Icardilla. Icardi on jäänyt pienelle vastuulle PSG:ssä ja on jo näyttänyt vihreää valoa Juventus-siirrolle. Kyseessä olisi tiettävästi loppukauden mittainen lainasopimus, jossa olisi mukana osto-optio tai ostopakko.

Upealla pelaajaurallaan Juventusta kaudella 2010-11 edustanut Luca Toni pitää Icardia pätevänä hyökkääjänä torinolaisjätille. Icardi on todistanut tasonsa Serie A:ssa. Icardi on pelannut Serie A:ssa 219 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 121 maalia.

– Icardi voi tuoda Juventukselle niitä maaleja, joita seura menetti Cristiano Ronaldon lähdön myötä, Toni vakuutti Tuttosportille.

– Hyökkääjät eivät menetä maalivainuaan niin pitkään kuin he ovat pelikunnossa. Ei ole sattumaa, että voitin Serie A:n maalipörssin 38-vuotiaana. Maalintekijät tietävät, mihin pallo menee, kun se keskitetään laidalta kohti boksia. Ja maalintekijät tekevät tuollaisista paikoista maalin. Me hyökkääjät tarvitsemme sen tunteen, että olemme joukkueen ykköstähtiä, jotta voimme pelata hyvän ottelun.

– Mielestäni Icardi on jäänyt PSG:n tähtien varjoon ja hän voi pelata todella hyvin Juventuksen kaltaisen joukkueen avauskokoonpanossa. Katsotaan, mitä tapahtuu. Nämä ovat vain omia mielipiteitäni.

Lähde: Tuttomercatoweb