James Rodríguez auttoi pelastamaan kentällä sydänkohtauksen saaneen pelaajan hengen – sankarille kiitokset sairasvuoteelta

© Kuva: Getty Images

Muun muassa Real Madridissa, Bayern Münchenissä ja Evertonissa pelannut James Rodríguez auttoi pelastamaan sydänkohtauksen saaneen pelaajan hengen viime viikonloppuna Qatarissa.

Al-Wakrahin puolustaja Ousmane Coulibaly tuupertui kentän pintaan Qatarin Superliigan ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Kolumbialaistaituri reagoi kuitenkin nopeasti ja piteli Coulibalyn päätä kunnes lääkäritiimi ehti hätiin. Lääkärien mukaan Jamesin toiminta oli erittäin tärkeää, sillä se auttoi Coulibalya hengittämään.

32-vuotias Coulibaly vietiin välittömästi sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa. Tuupertumisen syyksi vahvistettiin myös Qatarin Superliigan virallisessa tiedotteessa sydänkohtaus.

Tapahtumahetkellä Jamesin seura Al Rayyan johti ottelua 1-0 kolumbialaisen syöttämällä maalilla. Peli keskeytettiin Coulibalyn sairauskohtauksen jälkeen, ja sitä jatkettiin maanantaina. Tuolloin James teki kaksi maalia ja johdatti joukkueensa 3-0-voittoon. James Rodríguez siirtyi Al Rayyanista Evertoniin viime syyskuussa.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Kolmatta kauttaan Qatarissa pelaava malilaispuolustaja Coulibaly julkaisi Instagramissa postauksen, jossa hän kiitteli lääkintähenkilökuntaa, häntä elvyttäneitä ihmisiä ja myös James Rodríguezia.

– Sain sydänkohtauksen kentällä 9. tammikuuta, 2022, vähän ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Monet tekivät tarpeellisen elvyttääkseen minua heti kaatumiseni jälkeen. Kiitos Jumalan ja näiden sankarien, pelastuin, Coulibaly aloitti viestinsä.

– Kiitos James Rodríguezille, joka toimi ensimmäisenä pitelemällä päätäni.

Coulibalyn viesti jatkui kiitoksilla kaikille lääkintähenkilökunnan jäsenille, sairaalan työntekijöille, seuroille, oman seuransa johdolle, muille Qatarin Superliigan pelaajille sekä sarjan puheenjohtajalle ja Malin Qatarin suurlähettiläälle – omaa perhettä ja ystäviä unohtamatta.

Lähte: Give Me Sport

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!