Valioliigassa neljäntenä olevan Arsenalin taival FA Cupissa jäi tällä kaudella yhteen otteluun. Se hävisi sunnuntaina vieraskentällä Nottinghamille maalein 0-1 eikä selviytynyt cupissa 32 parhaan joukkoon.

Arsenalin esitys Nottinghamissa oli vaisu, sillä se ei saanut aikaiseksi yhtään laukausta kohti kotijoukkueen maalia. Mestaruussarjassa pelaava Nottingham sen sijaan laukoi kolmesti. Kaksi ensimmäistä yritystä Bernd Leno vielä torjui hienosti, mutta Lewis Grabbanin 83. minuutin ohjaukselle hän ei mahtanut enää mitään.

Grabbanin maali sai Nottinghamin fanit hullaantumaan, sillä katsomosta ryntäsi välittömästi useita kannattajia juhlimaan osumaa Grabbanin kanssa. Pelaajat eivät näyttäneet olevan ”pitch invasionista” moksiskaan, vaan ottivat fanit mukaan halausrinkiinsä. Järjestyksenvalvontakin pysyi tilanteessa suhteellisen maltillisena.

Videon maalista ja maalijuhlinnasta voi katsoa alta. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
NOTTINGHAM FOREST TAKE THE LEAD AGAINST ARSENAL AND THE FANS ARE ON THE PITCH!

ABSOLUTE SCENES 😳

Yhden miehen pitch invasion nähtiin myös ottelussa Charlton-Norwich välittömästi Milot Rashican tehtyä ottelun ainoan maalin Teemu Pukin esityöstä. Tämä katsoja otettiin nopeasti kiinni, eikä kentälle ryntääminen TV-kuvissakaan oikein näkynyt. Kuva juoksijasta, joka oli ilmeisesti Charltonin fani, on nähtävissä alla.

Kuva: Getty Images