Manchester Unitedin Anthony Martial on jäänyt pahasti sivuraiteille suurseurassa. Ranskalaishyökkääjä ei kuulu manageri Ralf Rangnickin suunnitelmiin ja Martialin rooli on ollut häviävän pieni.

Viikonloppuna otsikoihin nousi kummankin osapuolen kommentit. Saksalaisluotsi kertoi, että Martial oli kieltäytynyt kokoonpanopaikasta Aston Villa -vieraspelissä.

Pelaaja itse kiisti Rangnickin väitteet täysin jälkikäteen.

Lienee päivänselvää, että vuodesta 2015 Unitedia edustanut Martial jatkaa uraansa toisaalla varsin pian. Todennäköisesti aluksi lainasopimuksella.

Siirtokuvioista erinomaisesti perillä oleva toimittaja Fabrizio Romano kertoo, että Tottenham ja Newcastle ovat tiedustelleet ranskalaisen saatavuutta lainalle tammikuussa.

Martial oli Romanon mukaan kieltäytynyt näistä tarjouksista. Italialaistoimittajan tietojen mukaan Barcelona, Sevilla ja Juventus ovat kolme vaihtoehtoa tammikuulle.

Manchester United haluaa, että Martialin lainaava joukkue maksaa tämän palkan kokonaisuudessaan. Lisäksi manchesteriläisseura haluaa siirtokorvauksen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Anthony Martial wants to leave but he’s still not interested in any loan move to join English clubs. Newcastle and Tottenham approaches turned down. 🔴 #MUFC

Barcelona, Sevilla and Juventus are three options to leave in January. Man Utd ask for full salary covered + loan fee.