Tottenhamin argentiinalainen keskikenttäpelaaja Giovani Lo Celso saapui kesällä 2020 Real Betisistä Lontooseen 32 miljoonalla eurolla.

Tuota ennen hän oli ollut jo vuoden lainalla Spursissa.

Vaivoista viime aikoina kärsinyt Lo Celso on Calciomercaton mukaan lähellä lainapestiä Juventukseen. Lähteen mukaan 25-vuotias keskikenttä on innostunut ajatuksesta pelata Serie A:ssa.

Torinolaiset ovat Calciomercaton mukaan itse tiedustelleet Lo Celson saatavuutta. Päätyvät Tottenham ja Juventus tammikuussa mihin tahansa kauppoihin, niin Dejan Kulusevskin siirtyminen Pohjois-Lontooseen on todennäköinen skenaario.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Alessio Lento

@alessio_lento
Primi approcci tra #LoCelso e la #Juventus. Il giocatore del #Tottenham gradisce molto l’opzione #SerieA e sarebbe pronto ad accettare anche un prestito. I bianconeri, però, non solo gli unici sulle tracce del centrocampista argentino @calciomercatoit #CMITmercato