Lähteet: Uruguayn A-maajoukkuekärki sivuun huippuottelusta ylipainon vuoksi – haluaa jättää seuransa välittömästi

© Kuva: Getty Images

Maxi Gómez oli vielä muutama vuosi sitten haluttu hyökkääjä Euroopassa.

Uruguaylaiskärki pelasi muutaman mallikkaan kauden Celtassa, jonka jälkeen matka jatkui Valenciaan. Tuolloin ainakin Atléticon ja West Hamin kerrottiin olleen Gómezin kintereillä.

Gómez on ollut Valenciassa kerrassaan valtava pettymys ja se on vaikuttanut radikaalisti hänen peliaikaansa myös Uruguayn A-maajoukkueessa.

Tuorein välikohtaus nähtiin keskiviikkona, kun Valencian päävalmentaja José Bordalás ei ottanut Gómezia mukaan Sevilla-ottelun kokoonpanoon. SER:n mukaan Gómez jäi kokoonpanon ulkopuolelle ylipainon vuoksi.

Valencia-luotsi Bordalás on tehnyt pelaajlleen selväksi, että heidän painoaan mitataan päivittäin ja jos paino on noussut liikaa, ei pelaavaan kokoonpanoon ole mitään asiaa. Gómezin painoraja on tiettävästi ylittynyt kilolla.

Valencialaislähteiden mukaan Gómez on hyvin pettynyt valmentajansa päätökseen ja haluaa poistua Valenciasta vielä tammikuun aikana.

Se ei olisi todennäköisesti Valencialle sen suurempi menetys, sillä kärki on tehnyt tällä kaudella 17 ottelussa yhteensä kaksi maalia.

Lähde: AS

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️