EFL Cup
Liverpool – Arsenal
Torstai 13.01. klo 21:45

Liigacupin välierät päästään aloittamaan Liverpoolin ja Arsenalin osalta hieman myöhässä, sillä Poolin koronaongelmat estivät ensimmäisen osaottelun pelaamisen alkuperäisen suunnitelman mukaan. Ottelu tulee tänäänkin olemaan poissaolojen sävyttämä, ja lisäksi Liigacupin painoarvoa pohditaan varmasti molemmissa leireissä. Välierävaiheessa Wembleyn valot alkavat jo sarastamaan, jolloin arvostus on nousussa ja parhaiden voimien laittaminen kentälle todennäköisempää.

Muiden poissaolojen lisäksi Poolilta on Afrikan mestaruuskisoissa trio Sadio Mane – Mohamed Salah – Naby Keita. Poissa saattaakin olla yhteensä jopa kymmenkunta peluria. Ainakin Alisson ja Trent Alexander-Arnold täytyy tsekata ennen kokoonpanoon nimeämistä. FA Cupissa Poolilla ei ollut sen suurempia vaikeuksia kaataa Shrewsburya, vaikka kokoonpano oli viikonloppunakin hyvin epätavallinen.

Afrikan arvoturnaus iskee suonta myös Arsenalin riveissä huolella, sillä kisoissa on jopa neljä pelaajaa: Mohamed Elneny, Pierre-Emerick Aubameyang, Thomas Partey sekä Nicolas Pépe palvelevat nämä viikot maajoukkueitaan. Muutoin poissaolojen suhteen tilanne taitaa olla paranemaan päin. Gunnersilla on alla onneton esitys FA Cupissa, josta se putosi hävittyään Championshipin Nottinghamille.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskotaan, että molemmat joukkueet laittavat kentälle vahvemmanpuoleiset kokoonpanot. Arsenalille jäi paljon parannettavaa viikonlopusta, mutta liikaa yksittäistä ottelua ei pidä korostaa. Tämä ottelu tuntuu hieman kertoimia tasaisemmalta, joten lähdetään varovaisesti Arsenalin kelkkaan: Aasialainen tasoitusveto, Arsenal +0.5 kertoimella 2,05.

LYÖ VETO BET 365:LLA