Aston Villa ja Manchester United kohtasivat tänään lauantaina jo toista kertaa kuluvan viikon aikana.

Maanantaina Old Traffordilla pelatussa FA Cupin ottelussa Man United oli niukasti parempi maalein 1-0, mutta Steven Gerrardin poppoo sai makean revanssin Villa Parkilla pelatussa valioliigaottelussa.

Bruno Fernandes vei vieraat johtoon jo kuudennella peliminuutilla Emiliano Martinezin haparoitua maalillaan. United oli kuskin paikalla lähes koko pelin ajan, ja Fernandesin osuttua toistamiseen 67 minuutin kohdalla näytti vahvasti siltä, että kolme sarjapistettä matkaa Manchesteriin.

Mutta mitä vielä. Välittömästi 0-2-maalin jälkeen Gerrard vaihtoi kentälle Villan jättihankinta Philippe Coutinhon, joka säkenöi heti debyytissään.

Coutinho alusti ensin Jacob Ramseyn viimeistelemän 1-2-kavennusmaalin, ja vain hetkeä myöhemmin hän laukoi itse pelin 2-2:een.

Coutinho pelasi debyytissään 22 minuuttia ja kirjautti tilastoihinsa maalin ja maalisyötön. Ei lainkaan hassumpi alku uudessa seurassa!