Manchester Unitedin päävalmentaja Ralf Rangnick totesi sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessaan, ettei Edinson Cavani ole jättämässä seuraa tammikuun siirtoikkunassa.

Rangnickin mukaan 35-vuotias konkarihyökkääjä on hyvin tärkeä osa Manchester Unitedia.

– Olemme puhuneet paljon viimeisen kahden viikon aikana. Olen kenties puhunut hänen kanssaan enemmän kuin kenenkään muun pelaajan kanssa. Olen sanonut Cavanille usein, miten tärkeä pelaaja hän on joukkueelle.

– Cavani on upea pelaaja ammattimaisuuden ja työmoraalin vuoksi, jonka vuoksi olen sanonut hänelle haluavani hänen jäävän joukkueeseen loppukaudeksi. Se oli yksi syistä, miksi laitoin hänet avaukseen Burnley-ottelussa.

Rangnickin mukaan Anthony Martialin tilanne on sen sijaan varsin epäselvä. Martial haluaa lähteä, mutta Manchester United vaatii lainaseuran maksavan pelaajan palkan kokonaisuudessaan ja lisäksi maksavan korvauksen lainasta.

– Martial on tehnyt lähtöhalunsa hyvin selväksi ja jollain tavalla voin ymmärtää häntä, koska Martial haluaa pelata enemmän ja peliaikaa olisi luvassa lisää muualla. Kaikki ei ole kuitenkaan kiinni vain siitä, mitä hän haluaa, sillä myös seuran asettamat ehdot ovat täytyttävä. Meidän on katsottava, mitä tapahtuu. Hän ei ole loukkaantuneena.