Äkkirikastunut Newcastle on odotetusti lähtenyt lompakko avoinna tammikuun siirtoikkunaan. Huhuja seuran ympärillä on valtavasti ja Magpies pyrkii liki epätoivoisesti vahvistamaan ryhmäänsä.

Joukkue on ajautunut Valioliigassa putoamistaisteluun Eddie Howen valmentama Newcastle haluaa minimoida riskit katastrofaalisesta putoamisesta.

Yksi pelipaikoista, jonne vahvistuksia kaipaillaan kipeästi, on keskuspuolustus. Newcastle on tehnyt mediatietojen mukaan kaksi tarjousta Sevillan 28-vuotiaasta Diego Carlosista.

Marcan mukaan 25 miljoonan euron tarjouksen Sevilla juuri hylkäsi. Carlosilla on sopimuksessaan peräti 80 miljoonan euron ulosostopykälä. Topparista halutaan vähintään puolet siitä.

Newcastlella on kiikarissa myös toinen keskuspuolustaja. AS Romaa Italiassa nykyisin edustava Chris Smalling on Tuttomercaton mukaan vakavasti otettava vaihtoehto.

Manchester Unitedin pitkäaikainen luottotoppari on esiintynyt edukseen Roomassa ja 32-vuotias Smalling kiinnostaa italilaismedian mukaan suuresti Newcastlea.

Lähteen mukaan 31 kertaa Englannin maajoukkueessa pelannut keskuspuolustaja sen sijaan empii Newcastleen siirtymistä.