Onni Valakari venytti maaliputkeaan – sarjan maalipörssin kärki komeaa katseltavaa suomalaisittain

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien 22-vuotias keskikenttäpelaaja Onni Valakari teki keskiviikkona maalin jo kolmannessa peräkkäisessä ottelussaan, kun Pafos FC kohtasi Kyproksen liigan ottelussa Omonian. Pafos siirtyi Valakarin maalilla 1-0-johtoon, kun pelattiin 19. peliminuuttia.

Pafos oli pitkään kiinni voitossa, mutta joutui tyytymään tasapeliin, kun vieraiden Jordi Goméz tasoitti ottelun ajassa 90’+6. Valakari pelasi ottelussa täydet peliminuutit.

Kaikkiaan Valakari on nyt tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia 15 sarjaottelussa. Lisäksi hänelle on tilastoitu kolme maalisyöttöä.

Kyproksen liigan maalitilasto on komeaa katseltavaa, sillä maalipörssiä johtaa 35-vuotias Berat Sadik yhdeksällä maalillaan. Valakari on siis vain maalin päässä Sadikista. Kahdeksan maalia on tehnyt myös AEK Larnacan pohjoismakedonialaishyökkääjä Ivan Trickovski.

Suomalaisten panos joukkueidensa tehoista on ollut suuri, sillä Sadikin seura Doxa on tehnyt toistaiseksi 14 maalia, joista Sadik siis yhdeksän. Valakari puolestaan on joko tehnyt tai syöttänyt 11 Pafos FC:n 19 maalista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.