Pelaajaliikenne SJK:n ja FC Interin välillä sai jatkoa: ”Sanoivat minulle että tule tänne!”

© Kuva: Getty Images

Laitapuolustaja Rodrigo Arciero on tehnyt FC Interin kanssa 2+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Argentiinlainen jatkaa Seinäjoen ja Turun välistä liikennettä, jossa aiemmin tänä talvena Interiin ovat saapuneet maalivahti Walter Viitala ja hyökkääjä Joonas Lepistö.

– He sanoivat minulle, että tule tänne Rodri! Tämä on iso seura Suomessa. Minulle tämä on tärkeä mahdollisuus olla mukana. Minulla on Suomen kentiltä kokemusta 26 pelin verran, joka on tärkeää, 28-vuotias sanoo FC Interin sivustolla.

Turkulaisten tuore päävalmentaja Miguel Grau on pelaajan ulottuvuuksista perillä.

– Hän on erittäin kilpailuhenkinen, ja osaa laitapelaamisen salat kokemuksensa myötä ammattilaisjalkapallosta sekä Veikkausliigasta. Rodrigo on erittäin tarpeellinen pelaaja meidän ryhmäämme.

Vasemman puolen laitapuolustajan voi halutessaan mieltää lähes suoraksi korvaajaksi SJK-paitaan viime kauden jälkeen Interistä siirtyneelle Martti Haukiojalle. Kokemusta hänellä on ikävuosiensa myötä kuitenkin enemmän. Toisin kuin kuoreveteläinen, hän myös haluaa pelata Interissä.

– Ensi hetkestä lähtien hän on halunnut tulla meille pelaamaan, ja hän on tehnyt kaiken mahdollisen, jotta se toteutui. Minulle se on iso merkki sitoutumisesta. Kun ihminen on kiinnostunut sinun projektistasi ja tekee kaikkensa päästäkseen mukaan, niin kyllä siitä tulee fantastinen olo, Grau kiittelee.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️