Puolalainen Warta Posznan on tehnyt topparistaan Robert Ivanovista lyhytdokumentin (ks. alempaa). Dokumentissa Ivanov kertoo urastaan ja perheestään. Äänessä on myös Ivanovin uraa läheltä seuranneita ihmisiä.

Ivanov on noussut Warta Poznanissa tärkeäksi pelaajaksi. Suomalaistoppari siirtyi Puolaan FC Hongasta syyskuussa 2020. Nopeassa ajassa Ivanov nousi Warta Poznanin ykköstoppariksi. Tällä kaudella suomalainen on pelannut 18 sarjaottelussa, joissa on syntynyt myös yksi maali.

Dokumentissa käydään Ivanovin uraa läpi. Ivanov kertoo myös kohtaamistaan haasteista. Ivanov on tatuoinut oikeaan pohkeeseensa kuvat leijonasta ja sudesta. Dokumentissa Ivanov kertoo tarkemmin miksi.

– Otin ensimmäisen tatuointini vuonna 2014, ja se on omistettu isoisälleni, joka menehtyi. Se on leijona ja hänen nimensä oli Lev, mikä on venäjäksi leijona.

– Sitten vuoden 2016 helmikuussa otin susi-tatuoinnin leijonan viereen. Se on omistettu isälleni, joka menehtyi vuonna 2014. Vain kolme päivää leijonatatuoinnin jälkeen isäni kuoli. Se oli hullu sattuma, Ivanov kertoo.

Entinen joukkuekaveri Henri Aalto kertoo dokumentissa, että Ivanovilla on ollut toiveissa saada omia lapsia mahdollisimman nuorena.

– Hän sanoi haluavansa olla heidän vierellään mahdollisimman pitkään. En koskaan ollut ajatellut asiaa siltä kantilta. Ihmiset usein ajattelevat lapsensaannin kannalta, ovatko he oikeassa elämäntilanteessa tai onko heidän kumppaninsa valmiita. Roba haluaa vain olla lastensa kanssa mahdollisimman pitkään. Mielestäni se on hyvin kaunis ajatus, Aalto kommentoi.

Voit katsoa koko dokumentin alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä (Youtube).