Ranskalaistähti Franck Ribéry harkitsee lopettavansa uransa kesken kauden

© Kuva: Getty Images

Bayern Müchenin entinen tähtipelaaja Franck Ribéry harkitsee purkavansa sopimuksensa Salernitanan kanssa ja lopettavansa uransa kesken kauden, kertoo Goal.

Ribéry, 38, on viime syksystä lähtien edustanut Salernitanaa, joka nousi täksi kaudeksi Italian korkeimmalle sarjaportaalle. Hän on kantanut ajoittain joukkueen kapteeninnauhaa ja pelannut 12 ottelussa syöttäen niissä kaksi maalia.

Ranskalaistaituri ei ole kuitenkaan onnistunut nostamaan sarjanousijaa putoamisviivan yläpuolelle. Kirjoitushetkellä Salernitana on Serie A:ssa vihoviimeisenä.

Goalin mukaan Ribéry ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä uransa jatkumisesta tai ilmoittanut aikeistaan Salernitanalle. Hänen edustajansa yrittävät ylipuhua hänet jatkamaan seurassa ainakin pelaajasopimuksen loppuun, eli ensi kesään saakka.

Ribéry muistetaan parhaiten Bayern Münchenistä, jossa hän pelasi menestyksekkästi yli kymmenen vuoden ajan. Hän voitti Saksan suurseurassa vuosina 2007-2019 yli 20 pokaalia, mukaan lukien yhdeksän Bundesliigan mestaruuspyttyä sekä Mestarien liigan kannun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.