Liigacup
SJK – AC Oulu
Lauantai 28.01. klo 14:45

SJK ja AC Oulu aloittavat Liigacup-urakkansa lauantaina Seinäjoella. Kausi 2021 oli seinäjokisille aivan mukava: Klubin ja KuPSin mukaan ei ollut asiaa, mutta joukkue otti pronssia ja pääsee tänä kesänä kokeilemaan siipiään Konferenssiliigan karsinnoissa. AC Oulu sen sijaan joutui putoamiskarsintaan, jonka kuitenkin selvitti hyväkseen, ja jatkaa Veikkausliigassa tänäkin vuonna.

HIFK:sta siirtynyt päävalmentaja Joaquín Gómez tuntee Seinäjoen meiningit jo ennestään, sillä espanjalainen oli jo toissakaudella apulaisvalmentajana SJK:ssa. Pelityyliä on ehditty jo ajamaan sisään harjoituksissa ja kahdessa harjoitusottelussa. Vaihtuvuus Seinäjoella on ollut viime kauden jälkeen todella suurta – uusista kovista nimistä voidaan mainita mm. Interistä siirtynyt Martti Haukioja sekä chileläiskärki Josepablo Monreal, joka pyssytti Paidea vastaan kaksi maalia.

AC Oulu näyttää tällä hetkellä paperilla mielenkiintoiselta. Ricardo Duarte siirtyi syksyllä oululaisseuran puikkoihin, muutamia tärkeitä pelaajia saatiin pidettyä rosterissa, ja hankinnoista maininnan ansaitsevat ainakin Moshtagh Yaghoubi sekä Calum Ward. ACO on ehtinyt pelata tämän vuoden puolella yhden harjoitusottelun, jossa Jaro kaatui puhtaasti 3-0. Otteet olivat lupaavia, vaikka Ykkösen joukkue ei paras mittari tässä vaiheessa olekaan.

Lyö vetoa ottelusta:

SJK lähtee otteluun suosikkina, mutta AC Oulun voisi veikata parantavan tälle kaudelle jossain määrin. Tammikuun lopussa peliä haetaan vielä, ja epävarmuustekijöitä on ilmassa. Siksi SJK:n suursuosikin asema askarruttaa. Otetaan suositus ristikakkosesta, eli AC Oulun pitää saada ainakin piste ottelusta mukaansa.

LYÖ VETO 22BETILLÄ