Tappio sarjajumbolle oli liikaa – Rafael Benitezille potkut

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismanageri Rafael Benitez on saanut potkut Evertonista. Seura tiedotti asiasta sunnuntai-iltana. Benitez aloitti tehtävät Evertonin päävalmentajana viime kesäkuussa, joten pesti jäi reilun puolen vuoden mittaiseksi. Everton hävisi lauantaina Valioliigassa lukemin 1-2 Norwichille, joka oli vielä ennen ottelua sarjan viimeisellä sijalla.

Evertonin kausi Valioliigassa on sujunut mollivoittoisesti. Joukkue majailee tällä hetkellä sarjataulukon 16. sijalla. Viimeisestä kymmenestä kamppailusta merseysidelaisseura on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden.

Benitez, 61, on pitkällä valmennusurallaan toiminut aiemmin muun muassa Valencian, Internazionalen, Liverpoolin, Chelsean, Napolin sekä Real Madridin päävalmentajana.

Espanjalaisluotsin palkintokaapista löytyy vuosien varrelta muun muassa Mestarien liigan voitto, kaksi Espanjan mestaruutta, FA Cupin voitto sekä Eurooppa-liigan voitto.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️