Newcastle United siirtyi viime syksynä 305 miljoonan punnan kaupassa Saudi-Arabian investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun. Nyt Newcastle julkisti uuden ajan ensimmäisen hankintansa, kun laitapuoulustaja Kieran Trippier, 31, siirtyy seuraan Atético Madridista.

Newcastle on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa toiseksi viimeisenä ja vaarassa pudota ensi kaudeksi Mestaruussarjaan. Seura aikoo vahvistua vielä useammalla pelaajalla tammikuun siirtoikkunassa, mutta ensimmäisenä haaviin tarttui Englannin maajoukkueestakin tuttu Trippier.

Newcastle maksoi lehtitietojen mukaan Trippieristä noin 14,4 miljoonaa euroa. Trippier allekirjoitti seuran kanssa kahden ja puolen vuoden sopimuksen.

– Nautin todella ajastani Madridissa, mutta kun kuulin Newcastlen kiinnostuksesta ja olin aiemminkin työskennellyt Eddie Howen (Newcastlen manageri) kanssa, tiesin tämän olevan sitä, mitä haluan.

– Tiedän hyvin, että edessä on valtavasti töitä, mutta tiedän Valioliigan vaatimustason hyvin ja tiedän, kuinka hieno seura tämä on lahjakkaine pelaajineen, Trippier kehui seuran tiedotteessa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Newcastle United FC

@NUFC
🗣 "It's an honour for me to be here."

⚫️⚪️