TEAMtalk: Tottenham haluaa Adama Traorén – tarjoaa vaihdossa näitä neljää pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Antonio Conte haluaa vahvistaa miehistöään tuulennopealla espanjalaislaituri Adama Traorélla, kertoo TEAMtalk.

TEAMtalkin mukaan Tottenhamin ja Wolvesin väliset neuvottelut ovat edenneet ja siirron arvo tulisi olemaan noin 25 miljoonan euron luokkaa. Riihikuivalla käteisellä kauppa ei kuitenkaan välttämättä toteudu, sillä Tottenham on tarjonnut neljää eri pelaajaa, Joe Rodonia, Japhet Tangangaa, Ryan Sessegnonia ja Jack Clarkea, Wolvesille vaihdossa. Kaupan toteutuminen ei kuitenkaan ole riippuvainen siitä, kelpaako joku näistä pelaajista Wolvesille. Tottenham on valmis maksamaan pyydetyn siirtosumman.

TEAMtalk lisää, että Conte kaavailee Traorésta oikean puolen wing-backia. Wolvesin voimapelaaja on totuttu pääasiassa näkemään oikeana laitahyökkääjänä.

Kuluvalla kaudella Espanjan A-maajoukkueeseenkin kuuluva Traoré on ollut kuin varjo itsestään, eikä ole onnistunut kirjauttamaan vielä yhtäkään tehomerkintää tilastoihinsa tämän kauden 18 valioliigaottelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.