Norwichin ykköspyssy Teemu Pukki kunnostautui tällä kertaa maalin syöttäjänä, kun Norwich selvitti ensimmäisen esteensä Charltonin FA Cupissa. Kanarialinnut voitti pelin 1-0 ja eteni cupissa 32 parhaan joukkoon.

Pukki aloitti ottelun vaihtopenkillä, mutta tuli kentälle, kun Norwich teki triplavaihdon toisen puoliajan alkaessa. 80. peliminuutilla Pukki pääsi kirmaamaan oikeaa laitaa karkuun. Hän ajautui ehkä hieman pieneen kulmaan, mutta tarkkaili samalla, mitä keskemmällä tapahtuu. Sitten Pukki lähetti päätyrajan tuntumasta älykkään ja tarkan syötön takaviistoon Milot Rashicalle, joka sijoitti pallon maalin edustalta jokseenkin tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Pukki oli varsin hyvin näkyvissä, mutta enempää maaleja ei nähty. Paras paikka aukesi lisäajan viidennellä minuutilla kotijoukkue Charltonille, mutta pusku osui Norwichin maalin ylärimaan.

FA Cupin neljännen kierroksen (32 joukkuetta) otteluparit arvotaan sunnuntaina, vielä ennen kello 19.10 alkavaa Nottingham-Arsenal -ottelua.