Toimittaja: Diego Costa ei sittenkään palaa Euroopan kentille – herättänyt tämän seuran kiinnostuksen

© Kuva: Getty Images

Diego Costa on parhaillaan vapaa agentti.

Atlético Mineiro tiedotti hiljattain purkaneensa yhteisymmärryksessä Costan sopimuksen, joka olisi päättynyt joulukuussa.

Costa edusti Atlético Mineiroa noin viiden kuukauden ajan ja voitti niin Brasilian pääsarjamestaruuden kuin Brasilian cupinkin.

Viime viikot Espanjassa viettänyt Costa herätti muutaman La Liga -seuran kiinnostuksen, mutta Sky Sportin La Liga -toimittaja Matteo Moretton mukaan Costa ei palaa La Ligaan.

Tällä hetkellä Corinthians on eniten Costasta kiinnostunut seura ja on hyvin mahdollista, että 33-vuotias hyökkääjä siirtyy pian Corinthiansin vahvuuteen.

Corinthiansissa pelaa muun muassa Willianin, Paulinhon, Renato Auguston ja Fágnerin kaltaisia entisiä Brasilian A-maajoukkuepelaajia.

Goalin mukaan Arsenal olisi kiinnostunut Costasta, mutta Moretton mukaan se ei pidä paikkaansa, eikä Costa suunnittele palaavansa Englantiin. Hän pelasi Chelseassa vuodet 2014-17 ja voitti kahdesti Valioliigan mestaruuden.

Costa palasi Atléticoon tammikuussa 2018, mutta teki 81 ottelussa vain 19 maalia ja madridilaisseura purki hänen sopimuksensa joulukuussa 2020.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.