Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyvät tiistaina 15. helmikuuta.

Eurooppalaisen jalkapallon kattojärjestö UEFA tiedotti perjantaina jakaneensa pelikieltoja muutamalle pelaajalle lohkovaiheen päätöskierroksen tapahtumien johdosta.

Atléticon avainpelaaja Yannick Carrasco sai kolmen ottelun mittaisen pelikiellon. Belgialaistaituri menetti malttinsa Atléticon ja Porton välisessä ottelussa ja huitaisi Otáviota kasvojen seudulle.

Tuloksena suora punainen kortti ja perjantaina jaettu kolmen ottelun pelikielto.

Carrasco ei siten pelaa Atléticon ja Manchester Unitedin välisessä otteluparissa. Lisäksi väliin jää mahdollisten puolivälierien avausosa. Vielä ei ole tiedossa, aikooko Atlético valittaa tuomiosta.

Carrasco ei ollut suinkaan ainoa kolmen ottelun mittaisen pelikiellon saanut pelaaja, sillä myös Manchester Cityn Kyle Walker koki saman kohtalon. Manchester Cityn laitapuolustaja potkaisi RB Leipzigin André Silvaa takaapäin jaloille lohkovaiheen päätöskierroksella. Carrascon tapaan myös Walker palkittiin suoralla punaisella kortilla.

Walker ei pelaa Manchester Cityn ja Sportingin välisessä otteluparissa. Englantilaismedioiden mukaan Manchester City on päättänyt olla valittamatta tuomiosta.