Useamman Valioliiga-seuran ja Barcelonan havittelema tähtipelaaja loukkaantui maajoukkueen paidassa

© Kuva: Getty Images

AC Milanin 25-vuotias keskikenttäpelaaja Franck Kessié on viettänyt tammikuun Afrikan mestaruusturnauksessa. Norsunluurannikkoa edustava tähtipelaaja on ollut lukuisten siirtohuhujen kohteena jo pitkään.

Kessién sopimus milanolaisseuran kanssa päättyy kesällä. Hän on ollut tammikuussa vapaa neuvottelemaan kaikkien kiinnostuneiden joukkueiden kanssa.

Keskikenttäpelaajaa on viety muun muassa Valioliigassa Manchester Unitediin ja Chelseaan. Myös jatkosopimusta AC Milanin kanssa on pidetty mahdollisena, mutta Kessié on hylännyt seuran aiemmat tarjoukset.

Norsunluurannikkolainen pyytää suurempaa palkkaa, johon milanolaisilla olisi rahkeita. Sky Sport Italian tietojen mukaan Kessién agentti tapaa Barcelonan seurajohdon lähiviikkoina. Espanjassa puhutaan jopa tällä olevan jo esisopimus katalonialaisjätin kanssa.

Keskiviikkona Kessién edustama Norsunluurannikko kohtasi Egyptin Afrikan mestaruusturnauksen neljännesvälierissä. Lopulta Egypti veti pidemmän korren rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja eteni jatkoon.

Kessién ottelu päättyi kuitenkin ennenaikaisesti. Tähtipelaaja sai kovan tällin vasemman kylkensä ja lantionsa seudulle. Kessié yritti muutamaankin otteeseen jatkaa pelaamista, mutta joutui lopulta luovuttamaan, kun kamppailua oli takana ainoastaan 29. minuuttia.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️