Uutisia ikuisen nuoruuden lähteestä: Gigi Buffonin huhutaan mielivän vielä yhdelle seikkailulle ulkomaille

© Kuva: Getty Images

Maalivahtilegenda Gianluigi Buffon teki täksi kaudeksi hyvin jalkapalloromanttisen ratkaisun, kun hän palasi Juventuksesta takaisin kasvattajaseuraansa Parmaan. Seuran ja Buffonin yhteinen tavoite oli nostaa Parma takaisin pääsarjatasolle Serie A:han, mutta kaikki ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Parma on Serie B:ssä vasta sijalla 13, lähempänä putoamista kuin nousutaistelua.

Nyt SerieBNewsin uutinen huhuilee, että Buffon saattaisi jättää Parman kuluvan kauden päätteeksi, vaikka hänen sopimuksensa kattaa myös kauden 2022-2023. Tällä viikolla 44 vuotta täyttävän italialaisen uskotaan mielivän maistamaan vielä yhtä seikkailua ulkomailla ennen uran päättymistä.

Yhtenä vaihtoehtona mainitaan, että Buffon saattaisi seurata Napolin tähtipelaaja Lorenzo Insignen esimerkkiä ja siirtyä kesällä Pohjois-Amerikan ammattilaissarja MLS:ään.

Muun muassa maailmanmestaruuden ja kymmenen italianmestaruutta urallaan voittanut Buffon on vartioinut Parman maalia kaikissa kauden 19 ottelussa. Nollapelejä hän on pelannut kuusi.

Buffon on pelannut ammattilaisuransa aikana vain kolmessa eri seurassa: Parmassa, Juventuksessa ja PSG:ssä, jota hän edusti kaudella 2018-2019.

Lähde: Football-Italia

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️