Valioliiga
Watford – Norwich
Perjantai 21.01. klo 22:00

Putoamisviivan kamppailussa Watfordin ja Norwichin välillä on jättipanokset. Vaikeuksissa olevat nousijajoukkueet yrittävät kynsin ja hampain välttää välittömän putoamisen. Ottelua tulevat ainakin ennakolta arvioiden värittämään Watfordin vuotava puolustus ja Norwichin onneton tulivoima – olisiko tänään eväitä Watfordin kauden ensimmäiselle nollapelille vai jatkaako Norwich siitä, mihin Evertonin kanssa jäi?

Watford otti elintärkeän pisteen Newcastlella lopun tasoituksella, ja katkaisi tuskallisen pitkän tappioputkensa. Claudio Ranieri on saanut toistaiseksi pitää työpaikkansa tuulisen seuran peräsimessä. Loukkaantumisten lisäksi kotijoukkueella on rasitteena kolmen pelaajan poissaolo Afrikan mestaruusturnauksen takia. Viikolla Burnley-peli meni jälleen peruutukseen, joten tärkeään perjantaimatsiin päästään tuorein jaloin.

Norwich paransi otteitaan Evertonia vastaan, mikä lopulta maksoi Claudio Ranierille työpaikan. Koko kauden kuvassa joukkue on ollut harmaa ja riittämättömän oloinen – alle puoli maalia per ottelu ei anna aihetta kuperkeikkoihin. Everton-ottelussa itseään kolhinut Tim Krul liittyi pitkähköön loukkaantuneiden listaan. Teemu Pukki jatkaa kärjessä – mies on tehnyt tällä kaudella puolet kanarialintujen liigamaaleista. Voitolla tästä ottelusta Norwich nousisi putoamisviivan päälle, missä se ei ole vielä ollutkaan koko kaudella.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmilla joukkueilla on todistetusti heikot puolustukset, ja maalintekotontteja tulee todennäköisesti siunaantumaan. Muutenkaan ei ottelussa tulla todennäköisesti näkemään mitään jarruttelua, joten lätkäistään merkki runsasmaalisuudelle: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,93.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA