Eurooppa-liiga
Barcelona – Napoli
Torstai 17.02. klo 19:45

Barcelonan tie vei vaikean syksyn jälkeen Eurooppa-liigan jatkopeleihin. Heti ensimmäisellä kierroksella vastus on ihan kunnollista luokkaa, sillä Napolin kanssa ei ole leikkimistä. Barcelonan kaudesta on tulossa huti myös La Ligassa, sillä joukkue on pitkälti toistakymmentä pistettä Real Madridia perässä. Napoli sen sijaan taistelee Serie A:n mestaruudesta tiukasti AC Milanin ja Interin kanssa.

Viikonloppuna Barcelona oli jo häviämässä kuuman derbypelin Espanyolille, kunnes Luuk de Jong teki puskumaalin kuudennella lisäajan minuutilla. Barcelona on sulanut pahimmasta syväjäästä, mutta takaisin eurooppalaiseksi huippujoukkueeksi se on Xavin johdolla vasta matkalla. Poissaolot syövät joukkueen tehoja tällä hetkellä, ja tuore hankinta Pierre-Emerick Aubameyang on todennäköisesti avauksessa – kuten myös Ousmane Dembélé.

Napolin alkuvuosi on ollut tuloksellisesti hyvä. Luciano Spalletti on saanut Partenopein paletin kuosiin, ja joukkue on viimeksi jäänyt maaleitta lähes kaksi kuukautta sitten. Viikonloppuna Napoli tasasi Serie A:n huippuottelussa pisteet Inter Milanin kanssa. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Matteo Politano, Hirving Lozano sekä Stanislav Lobotka.

Lyö vetoa ottelusta:

Tästä on syytä odottaa viihdyttävää kamppailua, joka kannattaa kyllä vahtia alusta loppuun. Vetoihinkin kelpaa runsasmaalisuus, sillä molemmilla joukkueilla on tulivoima kohdillaan. Eli lapulle Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,79.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA