EFL Cup
Chelsea – Liverpool
Sunnuntai 27.02. klo 18:30

Ukrainan kriisin laineet lyövät Chelseaan asti, ja joukkue valmistautuu kauden ensimmäiseen kotimaiseen pytynjakoon keskellä pienimuotoista myrskyä. Sunnuntai-iltana on kuitenkin fokus liigacupin finaalissa – turnaus ei sen alkuvaiheessa kiinnosta oikein ketään, mutta finaalivaiheessa mestaruus on kuitenkin tavoittelemisen arvoinen juttu. Molemmilla joukkueilla on ollut kiireinen viikko Mestarien liigan ja Valioliigan vuoksi, mutta silti kentälle pistetään varmasti parasta.

Chelsea ja Liverpool ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ja molemmilla kerroilla pisteet jaettiin. Chelsea on sydäntalven aikana menettänyt otteen Valioliigan mestaruustaistosta, ja sen takia tämä taisto on varmasti korkealla Thomas Tuchelin arvoasteikossa. Kokoonpanosta menestys ei jää kiinni, sillä Tuchel saa kentälle hyvän kokoonpanon – ainoastaan Ben Chilwell on varmasti sivussa. Tuchelin täytyy ratkaista, laittaako puolustukseen kolmen vai neljän miehen linjan.

Liverpool joutuu tulemaan toimeen ilman Roberto Firminon palveluksia. Myös Diogo Jota saattaa olla poissa. Kärjessä mellastavat varmuudella Afrikan mestaruuskisoissa mellastaneet Mohamed Salah ja Sadio Mane laitetaan kärkeen. Maalissa torjuu Alissonin sijaan Caoimhin Kelleher. Kamppailu on kahden mestarillisen managerin koitos, ja Jürgen Klopp haluaa ensimmäisen päänahan Tuchelilta juuri kreivin aikaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat hienossa iskussa, ja matsista tulee kivikova. Liverpool on kertoimissa asetettu selkeäksi suosikiksi, mutta vaikea Chelseasta tässä on kovin isoa altavastaajaa leipoa. Vetoihin otetaankin Chelsean mestaruutta: Chelsea voittaa mestaruuden kertoimella 2,20.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ