Italian A-maajoukkueen keskikenttämies Jorginho pelaa neljättä kauttaan Chelseassa.

Jorginho, 30, ei ollut voittanut urallaan juuri mitään ennen kuin hän saapui Chelseaan kesällä 2018, mutta aika lontoolaisseurassa on ollut menestyksekäs. Jorginho on voittanut Chelsean kanssa jo neljä pokaalia, joista merkittävin on ehdottomasti Mestarien liigan voitto viime kaudelta.

Kaikki olisi kuitenkin voinut mennä toisin. Jorginho oli nimittäin alun perin siirtymässä Manchester Cityyn, kunnes Chelseasta otettiin yhteyttä ja uusi seura vaihtui kuin lennosta.

– Minun ei pitänyt tulla Chelseaan. Alun perin olin siirtymässä toiseen englantilaisseuraan, paljasti Jorginho Manchester Cityyn viitaten.

– Mutta lopulta tapahtui niin kuin tapahtui ja saavuin Chelseaan. Asiat Chelsean kanssa tapahtuivat erittäin nopeasti. Kun näin heidän tarjouksensa, ajattelin heti: ”tehdään tämä”.

Jos Jorginho olisi siirtynyt Cityyn, olisi hän päässyt pelaamaan Pep Guardiolan alaisuudessa. Italialainen myöntää suoraan, että se on ollut yksi hänen pitkäaikaisista haaveistaan.

– Olen haaveillut siitä [pelaamisesta Guardiolan alaisuudessa]. En tiedä tapahtuuko niin koskaan, mutta kyllä, se kiehtoisi minua, Jorginho sanoo.

Lähde: Football Italia