Huuhkajien toppari Daniel O’Shaughnessyn on päässyt erinomaisesti vauhtiin Saksan 2. Bundesliigassa. Lauantaina suomalainen teki uudessa seurassaan Karlsruher SC:ssä myös avausmaalinsa – ja teki sen upealla tykityksellä ylänurkkaan.

O’Shaughnessyn muutenkin vahva peli palkittiin myöhemmin valinnalla muun muassa Kickerin kierroksen tähdistöjoukkueeseen. Valinta oli O’Shaughnessylle kauden ensimmäinen.

O’Shaughnessy on lisäksi yksi viidestä pelaajasta, jonka Kakkosbundesliigaan erikoistunut liga2-online.de asetti ehdolle kierroksen pelaajaksi. Äänestys jatkuu keskiviikkoiltapäivään asti, ja tällä hetkellä suomalainen johtaa sitä ylivoimaisesti. Hän on saanut 77 prosenttia äänistä, kun 630 ääntä on annettu.

O’Shaughnessyn upean avausmaalin 2. Bundesliigassa voi katsoa alla olevasta klipistä.