FC Inter marssitti Liigacup-ottelun avaukseen tutun nimen – katso kuinka tämä kiitti nopeasti

© Kuva: Juha Tamminen

Liigacup-ottelu FC Interin ja IFK Mariehamnin välillä on tätä kirjoitettaessa tilanteessa 1-0.

Turkulaisten osuman puski ottelun 12. minuutilla Benjamin Källman, jonka tehoiluun kyseisessä paidassa on toki totuttu. Tarjoilun vapaaseen puskuun hoiti pelaaja, jonka merkitys joukkueelle oli viime kauden lopussa suuri.

Kuten aiemmassa uutisessamme kerrottiin, on Petteri Forsellilla Suomen kentillä tällä hetkellä vain yksi vaihtoehto; jatkaminen Interissä. Tähän otteluun kokenut sotaratsu oli merkitty hieman yllättäen avauskokoopanoon – sopimusta kun ei vielä ole ainakaan julkistettu.

Taustaa myös maarianhaminalaisten riveissä omaava Forsell kiitti kunniasta nopeasti, alustaen Källmanin maalin. Video tilanteesta ohessa.

Päivitys 11.2.2022 klo 16.54:

Forsell pelasi ottelussa lopulta 65 minuuttia, Matias Ojalan otettua hänen paikkansa ottelun loppupuolella. Peli päättyi lukemiin 2-1, Rick Kettingin vietyä isännät kahden maalin johtoon 48. minuutilla (esityö jälleen Forsellin käsialaa, tällä kertaa vaparista) , ja Timi Lahden kavennettua kuuta minuuttia myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.